— woensdag 22 juli 2020, 09:26 | 0 reacties, praat mee

Polina Jones directeur internationaal trainingsinstituut RNTC

Polina Jones

Polina Jones is de nieuwe directeur voor internationaal trainingsinstituut RNTC. In deze functie helpt zij RNTC om een nieuwe stap te maken, als zelfstandige business unit van media ngo RNW Media.

Jones heeft in haar loopbaan veel internationale ervaring opgebouwd in educatiemanagement. Ze was twaalf jaar lang directeur van vijf vestigingen van Education First (EF), de internationale marktleider in taalreizen voor alle leeftijden en niveaus.

Het RNTC wil onder meer wereldwijd het volume van de trainingen te vergroten, waaronder ook de tailor-made trainingen, en hierbij ook een online tak op te zetten in de vorm van een e-learning platform.

RNTC, het internationaal trainingscentrum van RNW Media, biedt cursussen en trainingen voor mediaprofessionals wereldwijd. Het trainingscentrum werd in 1968 opgezet door de toenmalige Wereldomroep en het ministerie van Buitenlandse Zaken om mediatrainingen en opleidingen aan journalisten te verzorgen uit de landen waar de Wereldomroep uitzond.

Bekijk meer van

RNW

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.