word studentlid

— woensdag 22 juli 2020, 09:26 | 0 reacties, praat mee

Polina Jones directeur internationaal trainingsinstituut RNTC

Polina Jones directeur internationaal trainingsinstituut RNTC
Polina Jones

Polina Jones is de nieuwe directeur voor internationaal trainingsinstituut RNTC. In deze functie helpt zij RNTC om een nieuwe stap te maken, als zelfstandige business unit van media ngo RNW Media. Laatste wijziging: 22 juli 2020, 09:32

Jones heeft in haar loopbaan veel internationale ervaring opgebouwd in educatiemanagement. Ze was twaalf jaar lang directeur van vijf vestigingen van Education First (EF), de internationale marktleider in taalreizen voor alle leeftijden en niveaus.

Het RNTC wil onder meer wereldwijd het volume van de trainingen te vergroten, waaronder ook de tailor-made trainingen, en hierbij ook een online tak op te zetten in de vorm van een e-learning platform.

RNTC, het internationaal trainingscentrum van RNW Media, biedt cursussen en trainingen voor mediaprofessionals wereldwijd. Het trainingscentrum werd in 1968 opgezet door de toenmalige Wereldomroep en het ministerie van Buitenlandse Zaken om mediatrainingen en opleidingen aan journalisten te verzorgen uit de landen waar de Wereldomroep uitzond.

Bekijk meer van

RNW

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.