training eu starters

— donderdag 29 maart 2018, 13:53 | 0 reacties, praat mee

Petra Grijzen van BNR naar NTR

NTR

Presentatrice Petra Grijzen stapt over van BNR naar de NTR. Half juni zal Grijzen het team van het dagelijkse nieuwsprogramma Nieuws en CO (NOS/NTR) op NPO Radio 1 versterken. "Op vrijdag werkt Grijzen als presentator en op andere dagen als verslaggever van De Bus, waarmee ze het land ingaat en ter plekke verslag doet", aldus NTR over de aanstelling. Laatste wijziging: 29 maart 2018, 13:57

Ze vervangt in die dubbelrol Nadia Moussaid, die naar Brandpunt+ vertrok. Lara Rense blijft de vaste presentator van Nieuws en Co.

“Bij BNR ben ik opgegroeid en heb ik met veel plezier het interviewen vanuit de studio geleerd. Bij Nieuws en Co ga ik nu het studiowerk combineren met De Bus, naar buiten. Iets wat ik al langer méér wilde doen. Mooi dus om die vormen van radiomaken te combineren. In een nieuwe journalistieke wereld waar ik andere journalistieke kanten kan ontwikkelen en nieuwe mensen ga ontmoeten. Ik kijk er naar uit!”, aldus Grijzen.

Nieuws en Co wordt iedere werkdag uitgezonden van 16 tot 18:30 uur.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.