— dinsdag 11 november 2014, 09:02

Van der Krogt gaat met pensioen

Presentatrice Nelleke van der Krogt gaat in het voorjaar van 2015, nadat de nieuwste serie 'Tussen Kunst en Kitsch' is uitgezonden, met pensioen. Van de Krogt (66) heeft dan 35 jaar lang programma's gepresenteerd op radio en tv. De laatste opname van 'Tussen Kunst en Kitsch' is op 8 december in de Kunsthal in Rotterdam. Mediadirecteur Remco van Leen van AVROTROS prijst Van der Krogts "enorme inzet, vakmanschap, scherpe eigenzinnige blik en bovenal haar gevoel voor humor." Mede door haar persoonlijkheid werden programma's als 'Opsporing Verzocht' en 'Tussen Kunst en Kitsch' gewaardeerd en geliefd. Van Leen noemt de presentatrice "van ongekende waarde" voor de omroep. Frits Sissing zal Nelleke van der Krogt opvolgen bij Tussen Kunst en Kitsch. Bron: ANP via Telegraaf

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.