word studentlid

— maandag 11 februari 2019, 16:10 | 0 reacties, praat mee

Peter Kuipers nieuwe directievoorzitter KRO-NCRV

Peter Kuipers nieuwe directievoorzitter KRO-NCRV
Peter Kuipers | KRO-NCRV

Peter Kuipers is voorgedragen als nieuwe directievoorzitter van KRO-NCRV. Hij vervulde die taak al sinds oktober vorig jaar, toen Yvonne de Haan vertrok naar de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Laatste wijziging: 11 februari 2019, 16:16

De omroep meldt dat de directie van KRO-NCRV daarmee naast Kuipers bestaat uit Mediadirecteur Jochem de Jong en Kirsten Andres, die als directeur Marketing en Vereniging tijdelijk aan de directie is toegevoegd.

Kuipers werkte in het verleden onder meer als directeur bij het Nederlands Omroepproduktie Bedrijf, TROS en Wereldomroep.

“Peter heeft in de afgelopen maanden al duidelijk laten blijken dat hij bevlogen werkt aan de missie van KRO-NCRV als maatschappelijke mediaorganisatie in een pluriform omroepbestel.  Daarbij maken we als omroep niet alleen content, maar zorgen we met deze content, en met onze leden en met het publiek, dat de maatschappij een stukje minder ‘mij’ wordt en wat meer ‘wij’. Wij willen graag met Peter deze toekomst mogelijk maken”, aldus voorzitter van de Raad van Toezicht Greet Prins over de voordracht.

De Ledenraad moet zich formeel nog over de voordracht uitspreken.

Bekijk meer van

Peter Kuipers KRO-NCRV

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.