de tegel publieksprijs 2020

In verband met Tweede pinksterdag is Villamedia maandag 1 juni gesloten. Vacatures die vrijdag 29 mei na 15.00 uur binnenkomen worden pas dinsdag 2 juni geplaatst.

— maandag 11 februari 2019, 16:10 | 0 reacties, praat mee

Peter Kuipers nieuwe directievoorzitter KRO-NCRV

Peter Kuipers | KRO-NCRV

Peter Kuipers is voorgedragen als nieuwe directievoorzitter van KRO-NCRV. Hij vervulde die taak al sinds oktober vorig jaar, toen Yvonne de Haan vertrok naar de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

De omroep meldt dat de directie van KRO-NCRV daarmee naast Kuipers bestaat uit Mediadirecteur Jochem de Jong en Kirsten Andres, die als directeur Marketing en Vereniging tijdelijk aan de directie is toegevoegd.

Kuipers werkte in het verleden onder meer als directeur bij het Nederlands Omroepproduktie Bedrijf, TROS en Wereldomroep.

“Peter heeft in de afgelopen maanden al duidelijk laten blijken dat hij bevlogen werkt aan de missie van KRO-NCRV als maatschappelijke mediaorganisatie in een pluriform omroepbestel.  Daarbij maken we als omroep niet alleen content, maar zorgen we met deze content, en met onze leden en met het publiek, dat de maatschappij een stukje minder ‘mij’ wordt en wat meer ‘wij’. Wij willen graag met Peter deze toekomst mogelijk maken”, aldus voorzitter van de Raad van Toezicht Greet Prins over de voordracht.

De Ledenraad moet zich formeel nog over de voordracht uitspreken.

Bekijk meer van

Peter Kuipers KRO-NCRV

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.