— maandag 25 januari 2021, 17:04 | 0 reacties, praat mee

Paul van Riessen nieuwe hoofdredacteur van Quote

© Maurits Giesen

Paul van Riessen is de nieuwe hoofdredacteur van zakenblad Quote. Uitgever Hearst heeft hem benoemd als de opvolger van Sander Schimmelpenninck, die eind vorig jaar zijn vertrek bekend maakte.

De 49-jarige Van Riessen werkt sinds 2004 voor Quote, de afgelopen tien jaar als adjunct-hoofdredacteur. Hij noemt het een eer om voorgangers als Jort Kelder en Sander Schimmelpenninck op te mogen volgen in het 35e jubileumjaar van de titel.

Van Riessen belooft dat de formule van Quote op grote lijnen hetzelfde zal blijven. “Al zullen we vanzelfsprekend gebruikmaken van nieuwe technieken die ons in staat stellen onze berichten via nog meer kanalen bij onze lezers te bezorgen.” Op de website van Quote stelt hij zich voor aan de lezers.

Sander Schimmelpenninck gaf in september vorig jaar aan te vertrekken bij Quote, waar hij zeven jaar werkte, en vier jaar de scepter zwaaide. Ook stopte hij met het presenteren van de talkshow Op1. Schimmelpenninck wil zich (deels) vanuit Scandinavië, waar zijn vriendin woont, richten op zijn werk voor de Volkskrant en zijn ondernemerschap.

Lees ook: Sander Schimmelpenninck: ‘Vonden mensen maar dat ik ongeschikt was voor tv’

 

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.