training eu starters

— maandag 25 januari 2021, 17:04 | 0 reacties, praat mee

Paul van Riessen nieuwe hoofdredacteur van Quote

© Maurits Giesen

Paul van Riessen is de nieuwe hoofdredacteur van zakenblad Quote. Uitgever Hearst heeft hem benoemd als de opvolger van Sander Schimmelpenninck, die eind vorig jaar zijn vertrek bekend maakte.

De 49-jarige Van Riessen werkt sinds 2004 voor Quote, de afgelopen tien jaar als adjunct-hoofdredacteur. Hij noemt het een eer om voorgangers als Jort Kelder en Sander Schimmelpenninck op te mogen volgen in het 35e jubileumjaar van de titel.

Van Riessen belooft dat de formule van Quote op grote lijnen hetzelfde zal blijven. “Al zullen we vanzelfsprekend gebruikmaken van nieuwe technieken die ons in staat stellen onze berichten via nog meer kanalen bij onze lezers te bezorgen.” Op de website van Quote stelt hij zich voor aan de lezers.

Sander Schimmelpenninck gaf in september vorig jaar aan te vertrekken bij Quote, waar hij zeven jaar werkte, en vier jaar de scepter zwaaide. Ook stopte hij met het presenteren van de talkshow Op1. Schimmelpenninck wil zich (deels) vanuit Scandinavië, waar zijn vriendin woont, richten op zijn werk voor de Volkskrant en zijn ondernemerschap.

Lees ook: Sander Schimmelpenninck: ‘Vonden mensen maar dat ik ongeschikt was voor tv’

 

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.