word actief nvj klein

— dinsdag 6 september 2016, 08:10 | 0 reacties, praat mee

Quote is jarig

Het zakenblad Quote viert dit jaar zijn dertigjarig bestaan en de Quote 500 viert dit jaar zijn twintigste verjaardag. In die dertig jaar verschenen er 386 edities, werden er 63.304 pagina’s volgeschreven, werkten 69 redacteuren voor het blad en waren er 28 rechtszaken. Laatste wijziging: 6 september 2016, 09:34

Vanaf het begin van dit jubileumjaar kijkt het blad terug op alle journalistieke hoogtepunten middels de ‘Throwback 30’. Denk hierbij aan de verhalen over Eddy de Kroes en Sjoerd Kooistra. In het dubbeldikke jubileumnummer, dat op 15 september in de winkels ligt, blikt Quote terug op de parels uit ons fotoarchief en wordt er vooruit gekeken naar de komende dertig jaar ondernemerschap en geld.

Bekijk meer van

Quote

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.