— maandag 25 november 2013, 13:11

Papieren editie tijdschrift Bright verdwijnt

De papieren editie van maandblad Bright verdwijnt en wordt vervangen door een twee-wekelijkse digitale editie. Bright verzelfstandigt omdat het niet langer door Veen Media wordt uitgegeven. Veen Media blijft wel bij de uitgave betrokken. Tegenover Adformatie spreekt hoofdredacteur Erwin van der Zande van een doorstart-up. "‘We hebben geen vette jaren achter de rug en papier is in toenemende mate een te grote kostenpost. Dat terwijl ons online bereik vele malen groter is dan dat van het blad. We bereiken 250 duizend unieke bezoekers per maand via site en app", aldus Van der Zande. De nieuwe titel heet Bright Ideas en zal meer duiding gaan brengen op het gebied van consumentenelektronica en digital lifestyle.

Bekijk meer van

Bright Ideas Bright

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.