data als kans

— woensdag 15 december 2021, 09:12 | 0 reacties, praat mee

Oproep tot nominaties voor tweede editie De NuanceRing

Medische uitgave Dokter Media roept geïnteresseerden op om nominaties in te zenden voor de tweede editie van De NuanceRing, een prijs voor de beste of meest originele bijdrage aan het duiden en nuanceren van medisch nieuws. Laatste wijziging: 15 december 2021, 16:32

Vorig jaar won wetenschapsvoorlichter Harriëtte Koop van de Radboud Universiteit de eerste editie voor een genuanceerd persbericht rondom siliconendeeltjes die uit borstimplantaten kunnen vrijkomen.

Vanaf begin volgend jaar kan op inzendingen worden gestemd. Op dinsdag 18 januari wordt de tweede NuanceRing uitgereikt.

Alle personen, afdelingen en instanties die zich hebben ingezet om medisch nieuws op een genuanceerde wijze te brengen of van nuances te voorzien, maken kans. De redactie van Dokter Media kiest uit alle mogelijke kanshebbers drie genomineerden. De redactie roept op nominaties te mailen via het formulier op de website.

Bekijk meer van

Dokter Media De NuanceRing

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.