data als kans

— dinsdag 11 januari 2022, 08:28 | 0 reacties, praat mee

Genomineerden voor De NuanceRing 2021 bekendgemaakt

© Robin Utrecht / ANP

Dokter Media, het platform ter nuancering en duiding van medisch nieuws, heeft de genomineerden voor de tweede editie van De NuanceRing bekendgemaakt. Genomineerd zijn redacteuren van Nieuwsuur, een freelance journalist en onderzoekers van het Erasmus MC. Laatste wijziging: 11 januari 2022, 08:29

De NuanceRing is de jaarlijkse Nederlandse prijs voor de beste of meest originele bijdrage aan het tot stand komen van genuanceerd medisch nieuws.

De redactie van Dokter Media heeft de volgende drie kanshebbers genomineerd:
Maaike Vos en Coen Nij Bijvank van Nieuwsuur voor hun nieuwsbericht Nieuw vaccin nodig door omikron? ‘Virus is waarschijnlijk resistenter’, freelance journalist Remi Lehmann (o.a. Trouw, VPRO Radio en De Groene Amsterdammer) voor zijn nieuwsbericht ‘Grote doorbraak’ in onderzoek naar malariavaccin en universitair hoofddocent Pim French en hoogleraar neuro-oncologie Martin van den Bent (Erasmus MC) voor hun bijdrage aan het persbericht ‘Gezocht: nieuwe behandeling voor zeldzame hersentumor’.

Vanaf vandaag kan er via de website van Dokter Media gestemd worden op de genomineerden. Deze stemming zal sluiten op maandag 17 januari 2021 om 18:00 uur, waarna op de ochtend van 18 januari – Dokter Media viert dan haar zesde verjaardag – de winnaar van De NuanceRing 2021 bekend zal worden gemaakt, live op NPO Radio 1.

Bekijk meer van

Dokter Media

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.