banner anp

— vrijdag 19 januari 2018, 07:58 | 0 reacties, praat mee

Oplagecijfers: The Times streeft The Telegraph voorbij

Met 446.204 verkochte exemplaren in december van vorig jaar heeft The Times concurrent The Telegraph ingehaald. Volgens onderzoek van ABC heeft The Times nu een hogere oplage dan zijn geduchte concurrent. The Telegraph wist in december 393.310 exemplaren te verkopen.

De Telegraph zag zijn oplage in een jaar tijd met 14,5 procent dagen. Die daling is mede het gevolg van het feit dat de krant gestopt is met ‘bulkverkoop’. Onder die noemer vallen grote partijen kranten die onder andere in hotels en vliegveldlounges neergelegd worden. Het stopzetten van die bulkverkoop zorgt voor een daling van 67.000 exemplaren. The Times heeft die bulkverkoop wél gewoon doorgezet.

Als die bulkverkoop niet wordt meegerekend, blijft The Telegraph van de twee kranten de grootste oplage hebben, aldus Press Gazette.

Bekijk meer van

The Times The Telegraph

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.