training eu starters

— donderdag 23 december 2021, 09:28 | 0 reacties, praat mee

Ook komende jaren programma’s regionale omroep terug te zien bij NLZIET

De televisieprogramma’s van de regionale publieke omroep (RPO) zijn net als de afgelopen jaren ook de komende jaren bij streamingplatform NLZIET te bekijken, meldt de RPO. Het gaat om de live- en replaystreams van alle dertien regionale omroepen.

NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV.

De samenwerking van NLZIET en de regionale omroepen sluit aan op de ambitie van het nieuwe kabinet. Jan Müller, bestuurder Regionale Publieke Omroep (RPO): “In het coalitieakkoord schrijven VVD, D66, CDA en ChristenUnie dat ze de maatregelen uit de visiebrief over de toekomst van het mediabestel voortzetten. Bijvoorbeeld het versterken van de samenwerking door publieke en private mediapartijen om Nederlandse content gezamenlijk aan te bieden. Onze samenwerking met NLZIET sluit volledig aan op deze ambitie.”

Het programma-aanbod van de dertien regionale publieke omroepen bestaat naast nieuws ook uit programma’s over bijvoorbeeld cultuur, natuur, historie en sport. Daarnaast worden er jaarlijks meer dan 200 evenementen en meer dan 70 documentaires uitgezonden.Meer bij de RPO

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.