banner festival 23

— maandag 9 september 2019, 16:57 | 0 reacties, praat mee

Regionale omroepen straks ook in NLZIET te bekijken

NLZIET

Abonnees van streamingdienst NLZIET kunnen binnenkort ook programma's van regionale omroepen bekijken. Er kunnen zowel live televisie als terugkijkstreams van alle dertien regionale publieke omroepen worden aangeroepen. Laatste wijziging: 9 september 2019, 16:59

Het toevoegen van de regionale omroep sluit volgens NLZET en koepelorganisatie Regionale Publieke Omroep aan op de ambitie van minister Slob dat Nederlandse media meer samenwerken. Door de samenwerking groeit het aanbod van NLZIET naar 34 livestreams en naar honderdduizend programma’s die op afroep zijn te bekijken.

“Door de samenwerking met NLZIET kunnen we onze waardevolle programma’s binnen het online domein verder versterken”, aldus RPO-bestuurder Gerard Schuiteman.

Directeur NLZET Niels Baas: “Ik ben zeer verheugd met deze samenwerking, waarmee de programma’s van regionale omroep binnenkort ook op NLZIET te zien zijn. NLZIET is daarmee nog meer dé plek waar alle Nederlandse content samenkomt, publiek en commercieel.”

Bekijk meer van

RPO NLZIET

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.