— donderdag 14 mei 2015, 10:14 | 0 reacties, praat mee

Onze man in Teheran in race voor Nipkow

De programma's Onze man in Teheran, Hollands Hoop en het Sinterklaasjournaal zijn genomineerd voor de Zilveren Nipkowschijf. Dat is de prijs van tv-critici voor het beste Nederlandse televisieprogramma. Laatste wijziging: 19 mei 2015, 12:49

De show Zondag met Lubach van cabaretier Arjen Lubach krijgt van de jury “een eervolle vermelding”, maar is niet genomineerd.

Onze man in Teheran is een serie van journalist Thomas Erdbrink. Hij doet vanuit Iran verslag voor onder meer de NOS en de New York Times. In de vierdelige serie laat hij de kijkers kennis maken met de islamitische republiek. Erdbrink kreeg veel lof voor de serie.

De dramaserie Hollands Hoop werd eind vorig jaar uitgezonden en gaat over een gezin dat in Groningen een boerderij erft waar op grote schaal wiet wordt verbouwd. Hollands Hoop trok gemiddeld ruim 900.000 kijkers. Het Sinterklaasjournaal, met presentatrice Dieuwertje Blok, speelde vorig jaar creatief in op de zwartepietendiscussie.

Meer bij de NOS.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.