— maandag 20 september 2021, 12:12 | 0 reacties, praat mee

Ondernemingsraad NH Media adviseert negatief over verhuizing naar Hilversum

NH Media beoogt een vertrek uit hun huidige vestiging in Slotervaart | ANP

De Ondernemingsraad van NH Media heeft een negatief advies uitgebracht rondom directieplannen voor een verhuizing vanuit Slotervaart naar Hilversum. Dat blijkt uit een interne mail waar Villamedia inzicht in heeft gehad.

De directie wil verhuizen, nu een herontwikkeling van het gebied in Slotervaart waar NH Media en AT5 een pand delen op het punt staat te beginnen. AT5 zou intrekken in de centrale vestiging van de Openbare Bibliotheek Amsterdam op het Oosterdokseiland.

NH Media zou dan per september 2022 willen verhuizen naar het zogeheten M-Mediagebouw, waar ook KRO-NCRV en meerdere andere mediabedrijven zijn gehuisvest. De Ondernemingsraad zegt voor het negatieve advies niet over één nacht ijs te zijn gegaan en het besluit in goede sfeer met de directie te hebben genomen.

“Dit betekent nog niet dat de verhuizing naar Hilversum hiermee definitief van de baan is”, aldus de Ondernemingsraad. De directie kan een maand nadenken over de geplande verhuizing. De Ondernemingsraad zegt “hoe dan ook” te willen meewerken aan een oplossing die voor NH Media “de best haalbare is”.

Bekijk meer van

NH Media Hilversum

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.