banner festival 23

— woensdag 21 juli 2021, 10:39 | 0 reacties, praat mee

‘NH Media overweegt verhuizing naar Hilversum’

NH Media beoogt een vertrek uit hun huidige vestiging in Slotervaart | ANP

NH Media verhuist van Slotervaart naar Hilversum, meldt Het Parool. Vermoedelijk tegen september 2022 wil de regionale omroep intrek nemen in het zogeheten M-Mediagebouw, waar ook KRO-NCRV en meerdere andere mediabedrijven zijn gehuisvest. Laatste wijziging: 20 september 2021, 12:14

Het M-Mediagebouw heeft studio’s voor radio en televisie en beschikt over alle benodigde apparatuur, aldus NH Media-directeur David Vink. Dat biedt grote voordelen boven het gebouw in Slotervaart, dat NH Media momenteel deelt met AT5.

De verhuizing is nog geen uitgemaakte zaak: eerst moeten de Raad van Toezicht en de Ondernemingsraad nog goedkeuring geven. NH Media blijft ook na een eventuele verhuizing met AT5 samenwerken, maar vanwege thuiswerken is het geen noodzaak dat de redactie in Amsterdam gevestigd is.

Ook kan met minder ruimte toe en staat het gebied in Slotervaart waar NH Media/AT5 nu gevestigd zijn op het punt te worden herontwikkeld. Een verhuizing zou daarom goed uitkomen. AT5 is volgens Het Parool in onderhandeling om te zien of ze kunnen intrekken bij de centrale vestiging van de Openbare Bibliotheek Amsterdam op het Oosterdokseiland.

Bekijk meer van

NH Media AT5

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.