— woensdag 21 juli 2021, 10:39 | 0 reacties, praat mee

‘NH Media overweegt verhuizing naar Hilversum’

NH Media beoogt een vertrek uit hun huidige vestiging in Slotervaart | ANP

NH Media verhuist van Slotervaart naar Hilversum, meldt Het Parool. Vermoedelijk tegen september 2022 wil de regionale omroep intrek nemen in het zogeheten M-Mediagebouw, waar ook KRO-NCRV en meerdere andere mediabedrijven zijn gehuisvest.

Het M-Mediagebouw heeft studio’s voor radio en televisie en beschikt over alle benodigde apparatuur, aldus NH Media-directeur David Vink. Dat biedt grote voordelen boven het gebouw in Slotervaart, dat NH Media momenteel deelt met AT5.

De verhuizing is nog geen uitgemaakte zaak: eerst moeten de Raad van Toezicht en de Ondernemingsraad nog goedkeuring geven. NH Media blijft ook na een eventuele verhuizing met AT5 samenwerken, maar vanwege thuiswerken is het geen noodzaak dat de redactie in Amsterdam gevestigd is.

Ook kan met minder ruimte toe en staat het gebied in Slotervaart waar NH Media/AT5 nu gevestigd zijn op het punt te worden herontwikkeld. Een verhuizing zou daarom goed uitkomen. AT5 is volgens Het Parool in onderhandeling om te zien of ze kunnen intrekken bij de centrale vestiging van de Openbare Bibliotheek Amsterdam op het Oosterdokseiland.

Bekijk meer van

NH Media AT5

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.