e learning nvj

— maandag 1 februari 2021, 14:19 | 0 reacties, praat mee

Omroep ZWART en BNNVARA gaan samenwerken

© Omroep ZWART

Omroep ZWART gaat samenwerken met BNNVARA, als de omroep tot het bestel wordt toegelaten. Dat staat in het beleidsplan dat de aspirant-omroep heeft ingediend bij het Commissariaat voor de Media, zo heeft de omroep maandag bekendgemaakt.

BNNVARA gaat Omroep ZWART organisatorisch ondersteunen. “Wij zijn heel blij met deze overeenkomst en met de steun die we krijgen van BNNVARA”, zegt initiatiefnemer Gianni Grot. “De combinatie van de rijke journalistieke historie van de VARA en het brutale karakter van BNN inspireert ons.” In een YouTube-video met mede-initiatiefnemer Akwasi wordt aangegeven dat ze wel onafhankelijk blijven.

In de video reflecteert Akwasi ook op de gebeurtenis in december waarbij hij tijdens een interview wegliep en twee laptops meenam. “Ik heb echt nagedacht over hoe ik mijn energie, mijn tijd, mijn inspanning en talent kan plaatsen binnen Omroep ZWART en wat mijn rol serieus gaat zijn. We hebben verschillende scenario’s op tafel gegooid. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik me de komende tijd beter kan focussen op de creatieve leiding achter de schermen.

Omroep ZWART haalde eind vorig jaar 50.000 leden binnen, genoeg om onderdeel te worden van het publieke bestel. De komende maanden wordt duidelijk of de aspirant-omroep en andere gegadigden daadwerkelijk een plekje binnen de NPO krijgen. Meer bij De Telegraaf

Praat mee

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Uitgever

Marjolein Slats
Waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Karin Bais
Sales

Sofia van Wijk
Sales

Jenny Fritschy
Sales

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.