basis naar compleet

— donderdag 4 juni 2015, 14:59 | 0 reacties, praat mee

NVJ nodigt Persgroep uit voor rondetafelgesprek

De NVJ heeft De Persgroep opnieuw uitgenodigd voor een gesprek over de eenzijdigde herziening van de inkoopvoorwaarden van de uitgever. Middels een brief (.pdf) nodigt Rosa Garcia Lopez, secretaris freelance bij de NVJ, topman Christian van Thillo uit voor een rondetafelgesprek met zelfstandige (foto)journalisten. Laatste wijziging: 4 juni 2015, 15:06

De uitgever van onder andere de Wegener-kranten liet eind mei weten per 1 juni de tarieven van freelancers te verhogen, maar ze willen dan wel de mogelijkheid krijgen om de artikelen door te plaatsen via derden. Na kritiek liet De Persgroep eerder deze week weten in overleg te willen gaan over de nieuwe voorwaarden, maar gaf verder geen details. Garcia Lopez hoopt volgende week het gesprek aan te kunnen gaan met Van Thillo, hij is dan in Nederland.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.