Jodal

— donderdag 19 februari 2009, 10:20 | 0 reacties, praat mee

NRC Media voelt wel wat voor verkoop

NRC Handelslad en nrc.next staan open tegenover het idee te worden doorverkocht als Christian van Thillo van De Persgroep de scepter gaat zwaaien over PCM Uitgevers. De redactie heeft de directie van NRC Media gevraagd om te onderzoeken of beide titels buiten moederbedrijf PCM verder kunnen. Dit hebben de medewerkers woensdag besloten op een massaal bezochte vergadering, die was georganiseerd door de redactieraad en de ondernemingsraad. "PCM Uitgevers heeft financiële problemen, maar NRC Media is financieel een gezond bedrijf. Wij zijn er uit te lichten", aldus Jochen van Barschot van de redactieraad. Van Thillo heeft dinsdag tijdens een bezoek aan alle PCM-kranten gezegd dat hij het onlogisch vindt dat de Volkskrant en NRC Handelsblad allebei in één concern zitten. Hij is daarom van plan één van de twee dagbladen op termijn door te verkopen als hij de meerderheid van de PCM-aandelen in handen krijgt. Meer bij NRC / De Financiële Telegraaf / De Journalist Laatste wijziging: 19 februari 2009, 14:53

Bekijk meer van

PCM

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.