— woensdag 18 februari 2009, 09:40 | 0 reacties, praat mee

Van Thillo bezoekt PCM-kranten

De PCM-kranten NRC Handelsblad, de Volkskrant en Trouw hebben dinsdag bezoek gehad van Christian van Thillo, directeur van het Belgische mediabedrijf De Persgroep en mogelijk nieuwe aandeelhouder van uitgeverij PCM. Van Thillo gaf er een presentatie over De Persgroep. De redactieraden plannen binnenkort redactievergaderingen om tot een standpunt te komen over het plan van PCM om De Persgroep binnen te halen als nieuwe aandeelhouder. Het overnameplan is namelijk niet onomstreden. Zo vindt aandeelhouder stichting de Volkskrant het niet verstandig om twee jaar na het vertrek van Apax en met achterlating 400 miljoen euro schuld naar een nieuwe eigenaar zoeken. De ondernemingskamer doet onderzoek naar mogelijk wanbeleid bij PCM, in de periode dat durfkapitalist Apax aan de macht was. Over één ding zijn Van Thillo en stichting de Volkskrant het wel eens: als De Persgroep de nieuwe eigenaar wordt van PCM, kan de Volkskrant of NRC Handelsblad op termijn worden doorverkocht. Dat heeft Van Thillo gezegd tegen de redactieraad en ondernemingsraad van de Volkskrant, aldus de Volkskrant. Meer bij Beursduivel.be / De Financiële Telegraaf

Bekijk meer van

PCM

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.