— woensdag 13 mei 2009, 11:53 | 0 reacties, praat mee

‘NRC mag nieuwe eigenaar zoeken’

NRC heeft de beste kaarten en mag van het Belgische mediabedrijf De Persgroep op zoek gaan naar een nieuwe eigenaar. Dat melden bronnen binnen uitgever PCM tegen Het Financieele Dagblad. NRC zou de beste kansen hebben om voor een goede prijs een nieuwe eigenaar te vinden. De Persgroep en PCM zijn in de laatste fase van de onderhandelingen beland over de overname van de meerderheid van de aandelen in PCM. Zowel NRC als de Volkskrant heeft de afgelopen tijd aangegeven niet meer met elkaar in één concern te willen blijven zitten. De Persgroep liet in maart weten te onderzoeken of het ‘beter is een van de dagbladtitels te vervreemden in het belang van de concurrentiekracht en kwaliteit van de titels’. De Telegraaf Media Groep (TMG) en investeerder HAL zouden geïnteresseerd in NRC. Meer bij Het Financieele Dagblad

Bekijk meer van

PCM

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.