— woensdag 22 oktober 2008, 09:04

NPO zet in op kunst en diversiteit

De publieke omroep verricht de komende jaren opnieuw extra inspanningen op het gebied van expressie en kunst, diversiteit en crossmediaal werken. Dit blijkt uit de Meerjarenbegroting van de publieke omroepen voor de periode 2009-2013. Hilversum trekt volgend jaar 600.000 euro uit voor versterking van de websites van Opium TV en het themakanaal Cultura. Op het gebied van diversiteit zullen voor de langere termijn concrete doelen worden vastgesteld voor bijvoorbeeld het bereik en de instroom van medewerkers. Verder zal volgend jaar een nieuw onderzoek worden uitgevoerd naar het bereik van de publieke omroep onder de Turkse, Marokkaanse, Surinaamse en Antilliaans-Arubaanse bevolkingsgroepen. Ook wil de publieke omroep een ‘denktank' oprichten van programmamakers en jongeren uit deze groepen. De komende jaren zal het multimediaal, themagericht en crossmediaal werken verder worden ontwikkeld.

Bekijk meer van

NPO

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.