— dinsdag 28 september 2010, 08:53 | 0 reacties, praat mee

Hagoort: selectiever programmeringsbeleid

In een open brief in de Volkskrant benadrukt bestuursvoorzitter Henk Hagoort van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) nog eens zijn visie op de bezuinigingsroep van de politieke partijen. Hij pleit voor scherpere keuzes, zoals "selectiever worden rond amusement en sport." Dat betekent onder meer dat de NOS de Champions League mogelijk moet inleveren. Ook veel amusement kan verdwijnen, schrijft Hagoort. Ook zijn eerdere plan om het aantal omroepen te verminderen haalt hij nog eens aan. Hagoort laat de politiek weten dat hervormingen noodzakelijk zijn en dat Hilversum daar ook al aan werkt, maar hij laat ook weten dat "we niet zullen toestaan dat de overheid ons in detail voorschrijft hoe en waarop we moeten bezuinigen." Meer bij de Volkskrant

Bekijk meer van

NPO

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.