training eu starters

— vrijdag 30 oktober 2020, 13:58 | 1 reactie, praat mee

NPO stopt met wekelijks kunst- en cultuurprogramma Mondo

© VPRO

UPDATE Het wekelijkse kunst- en cultuurprogramma Mondo stopt na dit seizoen. Het VPRO-programma sluit volgens de NPO onvoldoende aan bij het NPO2-publiek. Laatste wijziging: 30 oktober 2020, 16:09

Mondo was de opvolger van VPRO Boeken en Vrije Geluiden en sinds begin dit jaar te zien bij de VPRO. De presentatie is in handen van Nadia Moussaid.

Volgens netmanager Gijs van Beuzekom, sluit Mondo onvoldoende aan bij het publiek. “We zijn met veel ambitie en enthousiasme aan Mondo begonnen. Helaas hebben we na overleg met de VPRO de conclusie moeten trekken dat dit programma onvoldoende aansluit.” De laatste aflevering wordt eind december gemaakt.

De VPRO vindt het jammer dat het programma stopt. “Zowel in het televisieprogramma als op het onlineplatform van Mondo hebben we geprobeerd een nieuwe koers in te slaan en de kunst- en cultuurwereld in al haar facetten te vangen”, zegt een woordvoerder. `Het afgelopen jaar hebben we Mondo met heel veel plezier en toewijding gemaakt en we zullen dat ook de komende uitzendingen nog blijven doen.”

De omroep denkt na over een nieuw programma op het gebied van kunst en cultuur. Meer bij De Stentor / NU.nl

 

Bekijk meer van

Nadia Moussaid Mondo

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

J. Wolters, 31 oktober 2020, 14:29

Zijn ze bij de NPO nou helemaal KNETTERGEK GEWORDDEN?????!!! Mondo sluit juist WEL AAN bij de interresse /smaak van de kijkers van Nederland 2!!!!!! aLS DIT DOORGAAT ZIJN WE ALS NEDERLAND TERUG BIJ AF, NAMELIJK TERUG NAAR DE VERVLAKKING DOOR ZGN “‘AMMUSSEMENT”!!! DIT MAG ABSOLUUT NOOIT EN TE NIMMER DOORGANG VINDEN!!! LAAT ‘MENEER van Beusekom zelf per direct zijn biezen pakken!!!!

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.