NVJ compleet lid

— dinsdag 24 januari 2023, 10:10 | 0 reacties, praat mee

Nadia Moussaid krijgt talkshow op NPO 1

Nadia Moussaid krijgt talkshow op NPO 1
© Geert Broertjes/VPRO

Presentator Nadia Moussaid krijgt vanaf maandag 1 mei een dagelijkse talkshow op NPO om 19:00 uur. Ze presenteert het programma namens de VPRO. Laatste wijziging: 25 januari 2023, 15:20

‘Een dierbare die in complottheorieën gelooft, vijftig plus en zwanger, niet meer over straat durven omdat je een keppeltje of hoofddoek draagt, schaamte omdat je naar de voedselbank gaat of twijfel of je kind wel echt transgender is: geen onderwerp blijft onbesproken in deze show’, aldus de VPRO.

In het programma moeten ‘mensen uit het hele land’ in gesprek met elkaar gaan. ‘Nadia is op zoek naar verbinding en nuance in een gepolariseerd tijdperk. Door naar elkaar te luisteren en vragen te stellen wil dit programma bijdragen aan meer begrip voor elkaar.’ Het programma is een co-productie van de VPRO en HumanFactor, ook de producent van de inmiddels verdwenen talkshow ‘M’ en De Avondshow met Arjen Lubach. Het is onduidelijk hoe lang het programma te zien zal zijn. Momenteel is ‘Khalid en Sophie’ van BNNVARA iedere werkdag te zien om 19:00 uur op NPO 1.

Bekijk meer van

VPRO NPO 1 Nadia Moussaid

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.