banner festival 23

— dinsdag 30 augustus 2022, 16:25 | 0 reacties, praat mee

NPO 1 wil vernieuwen en gaat onder andere De Slimste Mens uitzenden

© Michel Schnater/NPO

De publieke televisiezender NPO 1 wil "flink vernieuwen" en kondigt veel nieuwe titels aan. Zo starten er dramaseries als Rampvlucht en De stamhouder, maar verhuizen er ook titels als De Slimste Mens en Keuringsdienst van Waarde naar NPO 1. Laatste wijziging: 30 augustus 2022, 16:35

NPO 1 is ook bezig met twee grote nieuwe amusementsprogramma’s. Het gaat om shows die “de potentie hebben om alle Nederlanders aan te spreken en daarmee ook de lastiger te bereiken groepen”, kondigde de NPO dinsdag aan tijdens de presentatie van het komende televisieseizoen. Verdere details over de twee nieuwe amusementsprogramma’s werden niet gegeven.

NPO 2 wil daarnaast “nog meer de zender voor verdieping, verbeelding en cultuur en mag meegroeien met de wat oudere doelgroep” worden. Een aantal grote programma’s komt van NPO 1 naar NPO 2. Dat geldt voor titels als Radar, Kassa en Opsporing Verzocht.

Bij NPO 3 komt de focus nog meer te liggen op jongeren tot 35 jaar. Zo komt op de zender bijvoorbeeld de nieuwe serie Poldermocro’s, over de identiteitscrisis waar veel jonge Marokkanen mee worstelen.

Bekijk meer van

NPO1

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.