— dinsdag 28 maart 2017, 08:58 | 0 reacties, praat mee

Nominaties Citi Journalistic Excellence Award bekend

De Groene Amsterdammer, Het Financieele Dagblad en Trouw zijn genomineerd voor de Citi Journalistic Excellence Award 2017, de prijs voor journalisten die met hun werk bijdragen aan een betere financiële kennis.

Voor Het Financieele Dagblad schreven Ivo Ivo Bökkerink en Pieter Couwenbergh het artikel ‘Hoe de top van ABN AMRO de regie verloor’. Bram Logger en Parcival Weijnen van Investico publiceerden in de Groene Amsterdammer het verhaal ‘Hoe woekerpolissen gingen woekeren’ en Karlijn Kuijpers en Jan Kleinnijenhuis van Trouw zijn samen met Siem Ekelenboom en Gaby de Groot van Het Financieele Dagblad genomineerd voor hun berichtgeving over de Panama Papers.

De winnaar, gekozen door de jury onder leiding van voorzitter en voormalig hoofdredacteur van de Haagsche Courant Jan Schinkelshoek wordt vrijdag 21 april 2017 bekendgemaakt in Amsterdam. De winnaar van de Award gaat naar een 8-daags economisch en financieel seminar in New York City, dat wordt georganiseerd door de Columbia Graduate School of Journalism.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.