Leaderboard Journalist van het Jaar PIP Den Haag

— dinsdag 28 maart 2017, 08:58 | 0 reacties, praat mee

Nominaties Citi Journalistic Excellence Award bekend

De Groene Amsterdammer, Het Financieele Dagblad en Trouw zijn genomineerd voor de Citi Journalistic Excellence Award 2017, de prijs voor journalisten die met hun werk bijdragen aan een betere financiële kennis. Laatste wijziging: 28 maart 2017, 09:42

Voor Het Financieele Dagblad schreven Ivo Ivo Bökkerink en Pieter Couwenbergh het artikel ‘Hoe de top van ABN AMRO de regie verloor’. Bram Logger en Parcival Weijnen van Investico publiceerden in de Groene Amsterdammer het verhaal ‘Hoe woekerpolissen gingen woekeren’ en Karlijn Kuijpers en Jan Kleinnijenhuis van Trouw zijn samen met Siem Ekelenboom en Gaby de Groot van Het Financieele Dagblad genomineerd voor hun berichtgeving over de Panama Papers.

De winnaar, gekozen door de jury onder leiding van voorzitter en voormalig hoofdredacteur van de Haagsche Courant Jan Schinkelshoek wordt vrijdag 21 april 2017 bekendgemaakt in Amsterdam. De winnaar van de Award gaat naar een 8-daags economisch en financieel seminar in New York City, dat wordt georganiseerd door de Columbia Graduate School of Journalism.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.