— woensdag 12 mei 2021, 17:22 | 0 reacties, praat mee

Niki van der Naald adjunct-hoofdredacteur De Gelderlander

Niki van der Naald. - © Foto: Paul Rapp

Niki van der Naald (40) is benoemd tot adjunct-hoofdredacteur van De Gelderlander. Zij gaat samen met de vorige week benoemde hoofdredacteur Joris Gerritsen leiding geven aan de grootste regionale krant van Nederland.

Van der Naald is sinds 2018 nieuwschef/digitaal bij De Gelderlander. Daarvoor werkte ze bij Dagblad De Limburger, onder meer als editie- en chef nieuwsdienst, en was ze verslaggeefster bij De Persdienst van Wegener.

Hoofdredacteur Joris Gerritsen: ‘Niki heeft een groot hart voor nieuws. Ze is messcherp en brengt veel energie en enthousiasme op de redactie. Ze is een echte aanjager. De Gelderlander staat er goed voor. Zowel online als de papier krant. Toch komt er nog veel werk op ons af. Het is mooi dat we dit samen kunnen doen’.

Van der Naald: ‘We moeten toonaangevend zijn op al onze platforms. Met veel eigen nieuws uit de regio en ruimte voor verdiepende journalistiek. Het is eervol dat ik dit mag doen’.

Bekijk meer van

De Gelderlander

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.