word studentlid

— woensdag 12 mei 2021, 17:22 | 0 reacties, praat mee

Niki van der Naald adjunct-hoofdredacteur De Gelderlander

Niki van der Naald adjunct-hoofdredacteur De Gelderlander
Niki van der Naald. - © Foto: Paul Rapp

Niki van der Naald (40) is benoemd tot adjunct-hoofdredacteur van De Gelderlander. Zij gaat samen met de vorige week benoemde hoofdredacteur Joris Gerritsen leiding geven aan de grootste regionale krant van Nederland. Laatste wijziging: 12 mei 2021, 18:26

Van der Naald is sinds 2018 nieuwschef/digitaal bij De Gelderlander. Daarvoor werkte ze bij Dagblad De Limburger, onder meer als editie- en chef nieuwsdienst, en was ze verslaggeefster bij De Persdienst van Wegener.

Hoofdredacteur Joris Gerritsen: ‘Niki heeft een groot hart voor nieuws. Ze is messcherp en brengt veel energie en enthousiasme op de redactie. Ze is een echte aanjager. De Gelderlander staat er goed voor. Zowel online als de papier krant. Toch komt er nog veel werk op ons af. Het is mooi dat we dit samen kunnen doen’.

Van der Naald: ‘We moeten toonaangevend zijn op al onze platforms. Met veel eigen nieuws uit de regio en ruimte voor verdiepende journalistiek. Het is eervol dat ik dit mag doen’.

Bekijk meer van

De Gelderlander

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.