training eu starters

— donderdag 31 maart 2016, 11:35 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht NLPO

Paul Luijten is per 25 maart 2016 benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht (RvT) van de Stichting Nederlandse Lokale Publieke Omroepen (NLPO). Dat heeft de belangenorganisatie van lokale omroepen OLON bekendgemaakt. Laatste wijziging: 31 maart 2016, 11:45

Luijten heeft een lange staat van dienst zowel op het vlak van corporate communicatie en public affairs bij onder meer Schiphol en als Associate Director bij Hill+Knowlton Strategies. Daarnaast is Luijten onder andere voorzitter geweest van de Raad van Commissarissen van AT5, raadslid woordvoerder lokale media en kabel in de gemeenteraad van Amsterdam en woordvoerder mediabeleid in de Eerste Kamer (namens de VVD). Hij vervult momenteel nog een aantal toezichthoudende functies zoals bestuurslid van het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht en ambassadeur van het Koninklijk Concertgebouw Orkest.

Met de benoeming van Paul Luijten is de RvT nu volledig. De overige leden zijn: Martijn Vroom (burgemeester Krimpen aan den IJssel en oud-voorzitter OLON), Pedro van Looij (hoofd in- en externe communicatie ASR Nederland), Ton Tekstra (onafhankelijk toezichthouder) en Arne Weverling (wethouder Gemeente Westland en bestuurslid van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.