— woensdag 14 februari 2018, 09:58 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe talkshow Margriet van der Linden vervangt DWDD tot najaar

Margriet van der Linden | Wim Kluvers

De exacte startdatum is nog niet duidelijk, maar rond begin mei zendt KRO-NCRV op de plek van De Wereld Draait Door (BNNVARA) een nieuwe talkshow uit met Margriet van der Linden. De plek van DWDD op NPO 1 wordt tot het najaar met de nog naamloze talkshow opgevuld. Daarna keert Matthijs van Nieuwkerk weer terug.

Directeur Televisie NPO Frans Klein zegt dat met de talkshow van Van der Linden het hele jaar door een actuele rubriek rond thema’s als cultuur, media, sport, wetenschap en politiek te zien is. “Het afgelopen jaar hebben we al onze late night talkshows Pauw en Jinek het hele jaar door geprogrammeerd. Dat is goed bevallen en nu bouwen we, met veel geduld en toewijding, de vooravond verder uit”, aldus Klein.

De keuze voor Van der Linden is ingegeven door haar scherpe, grappige en uitdagende persoonlijkheid, aldus Klein. NPO-voorzitter Shula Rijxman is blij met de komst van een sterke vrouw naast ‘topsporter’ Van Nieuwkerk.

Bekijk meer van

Margriet van der Linden DWDD

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.