— maandag 19 juni 2017, 10:30 | 0 reacties, praat mee

DWDD: nieuw decor, nieuwe rubrieken

Na de zomer zal De Wereld Draait Door (DWDD) een opfrisbeurt krijgen, met nieuwe rubrieken en een nieuw decor. Dat bevestigt tv-directeur Frans Klein van de NPO aan het AD. De NPO betaalt mee aan deze 'bescheiden metamorfose' van het VARA-programma, omdat het voor de publieke omroep een vlaggenschip is.

“Het wordt geen grootscheepse verandering”, aldus Klein. De veranderingen staan los van de recente bekendmaking dat de NPO geen uitzonderingen meer toestaat voor grootverdieners.

Lopende contracten zullen daarbij overigens niet worden opengebroken, wat betekent dat grootverdieners (‘speciaal talent’ in NPO-termen) voorlopig geen forse reducties tegemoet hoeven zien. In principe zit DWDD-presentator Van Nieuwkerk vele tonnen boven het nieuwe maximum van 181.000 euro. Meer bij AD

Bekijk meer van

DWDD

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.