— dinsdag 1 augustus 2023, 09:27 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe show met Eva Jinek mogelijk in vooravond op tv

Hoewel AVROTROS het tijdslot van haar nieuwe show nog in het midden houdt, bevestigen meerdere bronnen in Hilversum dat het de bedoeling is dat Eva Jinek de vooravond voor haar rekening neemt, meldt het AD. Jinek maakte recent haar terugkeer van RTL naar de publieke omroep bekend. Laatste wijziging: 1 augustus 2023, 10:10

Begin 2024 gaat Jinek bij AVROTROS ‘een nieuw te ontwikkelen programma’ maken ‘waarin actualiteiten en cultuur centraal staan’. In de vooravond, op het populaire tijdslot van 19.00 uur, zit nu echter BNNVARA-talkshow Khalid & Sophie. Er is ook een toezegging van de NPO tot mei 2024 op dit tijdslot, aldus een woordvoerder van BNNVARA. Eén van de opties - waar BNNVARA volgens het AD niet op vooruit wil lopen - is dat talkshow Khalid & Sophie wordt verplaatst naar de late avond, wat automatisch zou betekenen dat het de plek van talkshow Op1 inneemt.

Op1 is tot einde van dit jaar op de buis, maar daarna is de toekomst ongewis. Het rommelt de afgelopen tijd behoorlijk bij de talkshow. Eind juni liet BNNVARA weten te stoppen met Op1 vanwege “een verschil van inzicht over de aansturing en invulling van het programma”. Bert Huisjes maakte enkele dagen na het aangekondigde vertrek van omroep BNNVARA bij Op1 bekend aan het einde van dit jaar te zullen opstappen als ‘aanspreekpunt’ van de talkshow.

De talkshow Op1 is momenteel met zomerstop tot half augustus om de redactie op sterkte te brengen en het decor te veranderen.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.