training eu starters

— donderdag 6 juli 2017, 13:07 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe jas voor site Telegraaf

De site van De Telegraaf gaat op de schop. De bèta-versie draait inmiddels voor abonnees en er zijn veel veranderingen te melden. Laatste wijziging: 6 juli 2017, 13:41

De chaos aan verschillende blokjes en het vele scrollen op de site om alle verhalen te kunnen zien heeft plaatsgemaakt voor een veel rustigere en overzichtelijke site. De navigatie is makkelijk te volgen.

Ook voor het in mei gelanceerde videoplatform Telegraaf VNDG is nu meer aandacht ten opzichte van de huidige site.

Wat verder opvalt is dat De Financiële Telegraaf en Telesport, niet meer op de voorpagina staan, maar alleen nog via de navigatie te vinden zijn. Ook het merk Vrouw is bijna onzichtbaar geworden. Slechts een kleine link in het colofon verwijst naar de pagina. Van deze merken is vorig jaar een eigen platform gelanceerd. Volgens TMG woordvoerder Dagna Hoogkamer weten de bezoekers de platforms van deze merken inmiddels ook heel goed te vinden. “Vandaar de keuze om op De Telegraaf site meer focus te leggen op De Telegraaf zelf, met nog steeds een toegangsmogelijkheid tot de andere merken maar minder prominent dan eerder.”

Bekijk meer van

TMG De Telegraaf

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.