— donderdag 16 juni 2016, 13:15 | 0 reacties, praat mee

Van de Griend per direct weg bij Vrij Nederland

Waarnemend hoofdredacteur Robert van de Griend vertrekt per direct bij opinietijdschrift Vrij Nederland. In een mail aan zijn redactie stelt hij er niet in is geslaagd "zijn grote dromen te verenigen met de alledaagse realiteit van statuten en bestuursstijlen".

Het Parool bericht dat Van de Griend wordt vervangen door Marleen Slob en Mischa Cohen. Van de Griend, die dertien jaar bij Vrij Nederland werkte, werd waarnemend hoofdredacteur na het vertrek van hoofdredacteur Frits van Exter, eerder dit jaar. Er werd daarna gehint op een wijziging naar maandfrequentie, maar dat was intern geen uitgemaakte zaak.

De redactie kreeg van de uitgever ruimte om alternatieve scenario’s te onderzoeken, maar het blad verschijnt voorlopig nog op weekfrequentie. Het is onduidelijk of de wijziging na een ander verschijningsritme - voorzien voor later dit jaar - doorgaat. Meer bij Het Parool

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.