— dinsdag 16 december 2014, 11:40

Nieuwe directie voor de Persgroep en Wegener

De Persgroep en Wegener hebben een directie benoemd voor de aankomende fusie tussen de twee uitgeverijen. Dit meldde Willem-Albert Bol, manager marketing advertising van de Persgroep, aan Adformatie. CEO wordt Frits Campagne, momenteel ook CEO bij de Persgroep. Ook commercieel directeur Erik Roddenhof, directeur advertenties Christel van den Hazel en financieel directeur Josko Rockx, alle drie van de Persgroep, behouden hun functie in het nieuwe fusiebedrijf. Uitgeefdirecteur Erik van Gruijthuijsen van Wegener wordt directeur journalistiek, een nieuw gecreëerde functie. De functie van directeur operations staat volgens Bol nog open. Opmerkelijk is dat de huidige CEO van Wegener Susan Duinhoven en directeur marketing en sales Peter Vertregt, eveneens van Wegener, niet voorkomen in dit plaatje. Wat de toekomst voor deze twee inhoudt is nog niet bekend. Of de aangekondigde fusie ook daadwerkelijk doorgang vindt moet nog door de mededingingsautoriteit ACM worden besloten.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.