— woensdag 3 maart 2021, 09:00 | 0 reacties, praat mee

Nieuwe aanvraagronde geopend van het Tijdelijk Steunfonds lokale Informatievoorziening

© Foto: Stimuleringsfonds voor de Journalistiek (SVDJ)

Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek (SVDJ) opent vanaf vandaag een nieuwe ronde van het Tijdelijk Steunfonds voor Lokale Informatievoorziening. Het gaat om steun voor de periode van 15 december 2020 tot 15 mei 2021. Op 14 maart sluit de aanvraag.

Huis-aan-huiskranten, lokale publieke omroepen, lokale nieuwsbladen en lokale nieuwswebsites die aan de gestelde voorwaarden voldoen kunnen financiële steun aanvragen. Eén daarvan is dat ze hoofdzakelijk nieuws en informatie publiceren voor het algemeen publiek. “Ook moet de continuïteit van de bestaande informatievoorziening in gevaar zijn als direct gevolg van de maatregelen die zijn getroffen ter bestrijding van het coronavirus”, aldus SVDJ.

Aanvankelijk zou het een eenmalig steunfonds zijn maar door de noodzaak van financiële steun is het fonds in de zomer verlengd en is er extra geld beschikbaar gesteld. De totale omvang van het Steunfonds bedraagt 35 miljoen euro voor de periode van 15 maart 2020 tot en met 15 mei 2021. 

Voor meer informatie en alle voorwaarden kun je de site van de SVDJ raadplegen

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.