— woensdag 17 mei 2017, 10:00 | 0 reacties, praat mee

Nieuw fietstijdschrift ‘Bicycling’ start in juni

Uitgeverij WPG Media lanceert een Nederlandse editie van het kwartaaltijdschrift 'Bicycling', een magazine rond fietsen en wielrennen. Het verschijnt vier keer per jaar in print en is tevens een online platform. Wielrenner Laurens ten Dam is aangetrokken als hoofdredacteur. Laatste wijziging: 17 mei 2017, 10:56

Ten Dam: “Dit is een kans die ik niet wilde missen. Ik kan zo Nederland deelgenoot maken van de liefde voor de fiets en alles eromheen.” Een fietstocht van 35 kilometer gaat aan de introductie van het eerste nummer vooraf. Wie wil kan op 31 mei om 17:00 uur meefietsen. De start is bij de Rapha Cycle Club in Amsterdam.

De tocht voert onder meer langs Ouderkerk aan de Amstel en de Ronde Hoep. “Bicycling brengt nieuws over de gewone fietsers en hun bijzondere verhalen. Maar ook over voeding, body & mind en de laatste trends. Met diepgang en met humor. Bicycling richt zich op de sportieve, zelfverzekerde fietser met een afwisselend leven”, aldus WPG Media.

Bekijk meer van

WPG Media Bicycling

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.