— woensdag 10 december 2014, 14:47

Wegener: ‘Niet 200, maar 300 banen weg’

Het aantal banen dat De Persgroep na de op handen zijnde overname van Wegener wil wegsnijden bij de zeven regionale titels ligt niet tussen de 150 en 200, maar gaat eerder richting de 300. Dat bevestigen bronnen aan Adformatie (betaalde link). Adformatie baseert zich in zijn berichtgeving onder andere op Bernard van Iren van vakbond FNV KIEM. Die stelt geen exacte aantallen te kunnen noemen, maar bevestigt wel dat het in totaal ‘wel eens om 300 banen zou kunnen gaan’. “Niemand mag gedwongen de deur uit gaan bij Wegener”, stelt Van Iren verder. “De Persgroep is een financieel gezond bedrijf en wil Wegener overnemen omdat ze daarmee de winst kan optimaliseren. Er is geen enkele financiële onderbouwing voor gedwongen ontslag.”

Bekijk meer van

Wegener De Persgroep

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.