— maandag 2 november 2020, 08:51 | 0 reacties, praat mee

Netmanager houdt vast aan besluit om Opsporing Verzocht in te korten

© Rob Voss / ANP

De NPO is niet van plan de beslissing om Opsporing Verzocht in te korten te herzien. Er was veel kritiek op deze keuze, maar dat heeft niet tot een ander besluit geleid, vertelt NPO1-netmanager Remco van Westerloo aan De Telegraaf.

Vorige week werd bekend dat uitzendingen vanaf januari worden ingekort, op een later tijdstip te zien zijn en dat er een langere zomerstop komt. Tot teleurstelling van de politie, die liet weten zich zorgen te maken over het besluit over het programma waarin aandacht is voor misdaad en kijkers om tips worden gevraagd.

Van Westerloo is echter niet van plan om de verandering terug te draaien. “Bij NPO bestaat al langer de wens een aantal langlopende programma’s toegankelijker te maken voor een bredere doelgroep. De gemiddelde leeftijd van kijkers naar Opsporing Verzocht ligt boven de zestig jaar. Het is voor de zender belangrijk dat ook andere doelgroepen worden bereikt.” Meer bij De Telegraaf

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.