persveilig seminar

— vrijdag 18 februari 2022, 09:48 | 0 reacties, praat mee

Nederlandse Vogue ligt weer in de schappen

De Nederlandse editie van Vogue ligt weer in de schappen. De eerste editie van het vernieuwde modeblad verscheen donderdag, nadat het blad een aantal maanden niet werd uitgegeven. Met de herlancering wordt ook een nieuwe formule geïntroduceerd: Vogue staat nu meer in het teken van inclusiviteit en toegankelijkheid. Laatste wijziging: 18 februari 2022, 11:59

Afgelopen juni besloot uitgeverij Hearst te stoppen met Vogue en diverse andere titels. Enkele maanden later, in oktober, werd bekend dat uitgeverij Bloom Publishing de Nederlandse uitgeefrechten voor de titel had opgepakt.

In november werd duidelijk dat de vernieuwde Vogue geleid zou worden door Yeliz Çiçek, die eerder al hoofdredacteur was bij LINDA.meiden. Volgens uitgeverij Marie Nanette Schaepman leunt Vogue Nederland in de nieuwe vorm minder op verhalen uit zustertitels en zal het magazine vooral verhalen publiceren die de eigen redactie heeft gepubliceerd. De nieuwe Vogue verschijnt tien keer per jaar.

Bekijk meer van

Vogue Bloom Publishing

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

banner zwolle 2

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.