— woensdag 14 mei 2014, 13:05

Hoofdredactrice Vogue Italië ambassadeur Wereldvoedselprogramma

Franca Sozzani, hoofdredactrice van de Italiaanse editie van glossy magazine Vogue, is door de Verenigde Naties benoemd als ambassadeur voor het Wereldvoedselprogramma. Sozzani wordt Global Ambassador Against Hunger en zal in die rol aandacht vragen voor de strijd tegen honger en ondervoeding. Sozzani lijkt een opmerkelijke keuze voor een VN-onderdeel waar ook actrice Drew Barrymore en zangeres Christina Aguilera een ambassadeursrol vervullen, maar Sozzani heeft - ook via haar tijdschrift - altijd veel aandacht besteed aan de rol van meisjes en vrouwen in Afrika bij verbeteren van leefomstandigheden. De directeur van het United Nations World Food Programme zegt vereerd te zijn met de komst van Sozzani. Meer bij World Food Programme

Bekijk meer van

Vogue

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.