— vrijdag 14 augustus 2015, 10:25 | 0 reacties, praat mee

Nederlandse foto hit in binnen- en buitenland

Albert Dros

Zijn foto staat op tal van nieuwssites in binnen- en buitenland: het lukte hobbyfotograaf Albert Dros om De Melkweg, een sterrenregen en ruimtestation ISS op één foto te zetten. De aandacht voor zijn foto levert hem alleen niks op, laat hij weten aan Metronieuws. Erg vindt hij het niet: 'Mijn foto staat nu op zoveel grote nieuwssites in binnen- en buitenland. Dat is toch heel erg leuk om te kunnen zeggen.' Dros maakte de foto op zaterdagnacht op de Veluwe, pas thuis zag hij dat ook ruimtestation ISS op zijn foto stond. Buitenlandse media pakten als eerst zijn foto op, later volgden Nederlandse media. Dros hoopt dat de publiciteit hem nog iets zal brengen. 'Wellicht ziet iemand door deze publiciteit meer van mijn werk en komt hier een mooi fotografieklusje uit,' laat hij tegenover Metronieuws weten. Meer bij Metronieuws

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.