— donderdag 16 maart 2023, 11:48 | 0 reacties, praat mee

Borrel tijdens journalistiek festival Perugia

De European Press Prize en Vereniging Veronica brengen de Nederlandse bezoekers van het internationale journalistieke festival in Perugia bij elkaar. Donderdagmiddag 20 april zijn Nederlandse bezoekers welkom op een borrel in het centrum van Perugia. Laatste wijziging: 23 maart 2023, 14:42

De European Press Prize en Vereniging Veronica brengen de Nederlandse bezoekers van het internationale journalistieke festival in Perugia bij elkaar. Donderdagmiddag 20 april zijn Nederlandse bezoekers welkom op een borrel in het centrum van Perugia.

Jaarlijks reizen tientallen Nederlanders naar Italië om in Perugia het vijfdaagse congres bij te wonen. Tijdens vele tientallen sessies praten journalisten, docenten en onderzoekers uit de hele wereld over prangende journalistieke dilemma’s.

De bijeenkomst voor de Nederlanders is bedoeld om in een informele setting ervaringen uit te wisselen en banden aan te halen of te smeden. De borrel wordt gecombineerd met de bekendmaking van de shortlist voor de European Press Prize, donderdag 20 april vanaf 18.30 uur in hotel Brufani in Perugia, waarvan Vereniging Veronica één van de donateurs is. Er is beperkt plaats. Aanmelden moet via dit formulier. Toegang is gratis.

Bekijk meer van

Perugia

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.