— donderdag 21 januari 2021, 11:21 | 0 reacties, praat mee

Nachtwacht Award 2021 naar Astrid de Jongs ‘Nachtzuster’

Nachtzuster Astrid de Jong | Mike Roelofs / Omroep MAX

De Nachtwacht Award 2021 gaat naar Nachtzuster van Omroep MAX, gepresenteerd door Astrid de Jong. Het programma is elke zaterdagnacht tussen 2 en 6 uur 's ochtends te beluisteren op NPO Radio 1. Laatste wijziging: 21 januari 2021, 11:24

Organisator Arjan Snijders zegt dat Nachtzuster al ruim tien jaar een baken is voor slapelozen, nachtbrakers, nachtwerkers en liefhebbers die er speciaal een nachtje voor op blijven. “Want Astrid is als geen ander in staat een typisch, vertrouwde sfeer op te bouwen, waarin ze de luisteraar laat uitpraten en het vertrouwen geeft om elke vraag die je maar hebt te durven stellen”, aldus Snijders op Spreekbuis.nl.

De prijs, vernoemd naar een legendarische TROS-nachtprogramma dat tot 1995 in de lucht was, is een initiatief van mediavakplatform Spreekbuis en wordt sinds 2019 uitgereikt.

In het eerste jaar won ‘Onze Man in Deventer’ van Özcan Akyol (NPO Radio 1) en het jaar erop sleepte Martijn Kolkman voor Qmusic de award binnen.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.