website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Myjour onder strategische heroverweging

Nick Kivits — Geplaatst op vrijdag 13 november 2015, 12:27

Nieuws

De digitale kiosk Myjour bevindt zich in een strategische heroverweging. Het komende half jaar wordt binnen de burelen van de website die losse tijdschriftartikelen verkoopt nagedacht over het aanpassen van het platform. Daarbij wordt ook gezocht naar een nieuw verdienmodel, bevestigt oprichter Jan Verheul desgevraagd aan Villamedia. “Het gaat inderdaad niet zoals we vinden dat het zou moeten gaan. Myjour is veel minder hard gegaan dan we hadden verwacht. Dan is het goed om na te gaan denken over hoe het anders zou kunnen.”

De vraag die Verheul zich bij de strategische heroverweging stelt is: wat zou ik doen als ik nu opnieuw zou beginnen? “Voor een start-up is het heel gezond om dat regelmatig te doen. Het kan straks alle kanten op gaan. We zouden Myjour kunnen ombouwen tot een platform voor vakinformatie of kunnen kiezen voor een Spotify-achtige constructie. En Myjour aanbieden als ‘whitelabel’ voor bedrijven (een product waarop andere bedrijven kunnen voortbouwen, red.) behoort tot de mogelijkheden. Maar we kunnen ook tot de conclusie komen dat we gewoon verder gaan met hetzelfde model.”

Bezoekers van Myjour gaan de komende periode nog weinig merken van een eventuele nieuwe koers. Terwijl het team achter de digitale kiosk nadenkt over de toekomst, gaat het platform nog gewoon op de oude voet door.

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.