— dinsdag 9 augustus 2016, 13:51 | 0 reacties, praat mee

Milou Turpijn hoofdredacteur van Women’s Health

Milou Turpijn (30) is de nieuwe hoofdredacteur van Women’s Health van uitgeverij Hearst. Ze volgt Annette Lavrijsen op, die sinds 2013 hoofdredacteur was. Turpijn heeft geen journalistieke achtergrond, zoals haar voorganger die nog wel had. De uitgeverij omschrijft haar als een ‘commerciële, jonge influencer’. Turpijn werkte onder meer als online strateeg bij ING en als Senior Account Manager voor het in-house strategisch en creatief bureau van VICE.

‘Het gaat tegenwoordig niet meer alleen om het magazine, maar om het gehele merk’, zegt Marscha Krouwel, verantwoordelijk voor de vrouwentitels bij Hearst: ‘Met Milou’s commerciële achtergrond, sportverleden en influencerprofiel is ze de ideale persoon om in deze tijd aan het roer te staan van Women’s Health.’

Turpijn zegt het een eer te vinden om de autoriteit van Women’s Health, dat sinds drie jaar tweemaandelijks in Nederland wordt uitgegeven, verder uit te bouwen. Ze wil het merk laten doorgroeien tot ‘hét grootste platform waar belangrijke vrouwentopics op het gebied van gezondheid, voeding en sport worden besproken.’

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.