banner persveilig

— dinsdag 2 december 2014, 11:52

Ellen Litz hoofdredacteur Beau Monde

Per direct neemt Ellen Litz de rol van hoofdredacteur op zich. Sinds de overstap van Mies de Vries naar Grazia, vervulde Ellen Litz het hoofdredacteurschap ad interim. Voorheen was Litz chef redactie bij Beau Monde en eerder werkte zij bij Veronica Magazine. Litz: 'Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe stap in mijn carrière, bij het blad waar ik al jaren met heel veel plezier aan verbonden ben en dat als geen ander bij me past.' Dolly van den Akker, uitgever van de glossy magazines, laat weten: 'Ellen is in alle opzichten een echte hoofdredacteur en een Beau Monde vrouw. Het is een ervaren bladenmaker, met een groot netwerk in de Beau Monde wereld. Daarnaast is ze erg gedreven om Beau Monde crossmediaal neer te gaan zetten om zo op alle behoeften van de Nederlandse Beau Monde vrouw in te kunnen spelen.'

Bekijk meer van

Transfers Carrière Beau Monde

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.