— donderdag 9 juli 2020, 13:42 | 0 reacties, praat mee

Michel Maas associate fellow instituut Clingendael

ANP

Journalist Michel Maas is deze maand begonnen als associate fellow bij instituut en denktank Clingendael in Den Haag. Maas is jarenlang Azië-correspondent voor de NOS en de Volkskrant. Hij stopte in juni vorig jaar bij de NOS en zal per 1 augustus al zelfstandige verder gaan.

Binnen dat eigen bedrijf is hij vanaf volgende maand in te huren als onafhankelijk expert rond mediazaken en ontwikkelingen in Zuidoost-Azië.

“En om een mogelijk misverstand weg te nemen: het Associate Fellowship is geen betrekking. Clingendael en ik verbinden onze namen aan elkaar, in de hoop op een vruchtbare samenwerking, en veel mooie publicaties en projecten op het gebied van ZO Azië. Daarnaast blijf ik journalist”, zegt Maas op Twitter.

Villamedia sprak vorig jaar met Maas, enkele maanden voor zijn definitieve terugkeer naar Nederland.

“Nu heb ik de nog de kans iets anders te gaan doen. Als ik nu niet weg ga eindig ik straks misschien als expat op een barkruk die alles beter weet. Dat zie ik niet zo zitten”, zei Maas toen.

Bekijk meer van

Michel Maas

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.