NVJ compleet lid

— vrijdag 24 november 2017, 13:01 | 0 reacties, praat mee

Merijn Henfling en Alwin Kuiken in jury Afstudeerprijs

Merijn Henfling en Alwin Kuiken in jury Afstudeerprijs

De Afstudeerprijs Villamedia heeft weer een voltallige jury. De nieuwe juryleden, beiden oud-winnaars van wat toen nog Scriptieprijs De Journalist heette, zijn Merijn Henfling (Lindanieuws) en Alwin Kuiken (Trouw). Laatste wijziging: 27 november 2017, 14:02

Merijn Henfling won de Scriptieprijs 2003 met zijn doctoraalscriptie ‘Wim is weg’, onderzoek naar de berichtgeving over zedendelicten, Alwin Kuiken in 2010 met ‘Regionale, politieke verslaggeving van de geschreven pers. De gemeenteraadsvergadering en schrijvende journalisten’ (masterscriptie).

Zij zijn de opvolgers van Cyntha van Gorp en Ayolt de Groot, die na drie jaar jurylidmaatschap hun taak neerlegden. Aleid Truijens (boekrecensent en columnist de Volkskrant, schrijfster en schrijfdocent) blijft juryvoorzitter. Zestien jaar na de instelling ervan door toenmalig De Journalist-hoofdredacteur Piet Hagen, krijgt de prijs daarmee zijn zesde jury.

De inzendingstermijn voor de Afstudeerprijs Villamedia loopt nog tot 31 december van dit jaar. Uiterlijk die dag moet de productie worden gemaild naar afstudeerprijs@villamedia.nl met in de onderwerpregel Afstudeerprijs Villamedia 2017. Voor de voorwaarden en alle andere details, kijk op deze pagina.

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.