website over journalistiek

Ding mee naar de Afstudeerprijs Villamedia 2016

Voor de eerste maal loven we de Afstudeerprijs Villamedia (voorheen Scriptieprijs Villamedia) uit. De prijs is een bekroning voor de beste productie van studenten aan een HBO- of WO-opleiding.

Het gaat om een afstudeerproject dat óf journalistiek van aard is – reportage, interview(reeks), (radio- of tv-)documentaire, nieuwsitem, website, blog, vlog, enz, of een essay dat over een journalistiek onderwerp gaat. Producties van studenten van alle studierichtingen zijn welkom, mits het onderwerp betrekking heeft op de journalistiek (in de breedste zin van het woord).

Stuur je beste productie van 2016 in. 
Voorwaarde is wel dat je in 2016 afgestudeerd bent.

Er worden twee prijzen toegekend: één voor een bachelor en één voor een master. Elke prijs bestaat uit een bedrag van 500 euro.

De jury bestaat uit Aleid Truijens (voorzitter) en twee oud-winnaars van de Scriptieprijs, Cyntha van Gorp en Ayolt de Groot. Meer informatie bij Jacqueline Wesselius (coördinator): 06-54956842.

De productie moet uiterlijk 31 december worden gemaild naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) o.v.v. Afstudeerprijs Villamedia 2016.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Scriptieprijs