— woensdag 24 november 2021, 14:56 | 0 reacties, praat mee

Mediahuis Noord neemt afscheid van videoproductiebedrijf Pro-Time Broadcast

© ANP / Novum / Anton Kappers

Mediahuis Noord, uitgever van titels als het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant, neemt afscheid van het videoproductiebedrijf Pro-Time Broadcast. Met ingang van 1 januari gaat het audiovisuele productiebedrijf op eigen voet verder. Het bedrijf is vanaf dat moment in handen van ondernemers Jeffrey Wobbes, Remco Kikkert en Jody Brouwer.

Dat maakt het drietal bekend in een persbericht. Pro-Time Broadcast levert onder meer cameraploegen, editors, verslaggevers en regisseurs voor videocontent en werkt onder andere voor de NOS, RTL Nederland, Nieuwsuur, RTV Drenthe en de Rijksuniversiteit Groningen.

Mediahuis Noord lijfde Pro-Time Broadcast in 2018 in, toen de uitgeverij nog bekend stond als NDC mediagroep. De reden dat Mediahuis Noord nu afscheid neemt van het productiebedrijf is dat de kernactiviteiten van Pro-Time Broadcast niet meer passen bij de strategie van de uitgeverij.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.