banner festival 23

— woensdag 24 november 2021, 14:56 | 0 reacties, praat mee

Mediahuis Noord neemt afscheid van videoproductiebedrijf Pro-Time Broadcast

© ANP / Novum / Anton Kappers

Mediahuis Noord, uitgever van titels als het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant, neemt afscheid van het videoproductiebedrijf Pro-Time Broadcast. Met ingang van 1 januari gaat het audiovisuele productiebedrijf op eigen voet verder. Het bedrijf is vanaf dat moment in handen van ondernemers Jeffrey Wobbes, Remco Kikkert en Jody Brouwer. Laatste wijziging: 24 november 2021, 14:58

Dat maakt het drietal bekend in een persbericht. Pro-Time Broadcast levert onder meer cameraploegen, editors, verslaggevers en regisseurs voor videocontent en werkt onder andere voor de NOS, RTL Nederland, Nieuwsuur, RTV Drenthe en de Rijksuniversiteit Groningen.

Mediahuis Noord lijfde Pro-Time Broadcast in 2018 in, toen de uitgeverij nog bekend stond als NDC mediagroep. De reden dat Mediahuis Noord nu afscheid neemt van het productiebedrijf is dat de kernactiviteiten van Pro-Time Broadcast niet meer passen bij de strategie van de uitgeverij.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.